Rauman Lukko sekä Eero Elo ovat purkaneet 29-vuotiaan hyökkääjän pelaajasopimuksen koskien kuluvaa ja ensi kautta, seura kertoo verkkosivuillaan.

Elo iski edellisellä Liiga-kaudellaan 2014-15 Porin Ässissä pelaamissaan 54 runkosarjapelissä hurjat tehot 26+12=38. Porissa pelatun tykkikauden jälkeen KHL:ssä sekä Sveitsin pääsarjassa kiekkoillut 193-senttinen hyökkääjä palasi kotikaupunkiinsa Raumalle täksi kaudeksi.

Maalintekijäksi Lukkoon hankitun Elon tuorein visiitti Lukon riveissä osoittautui lopulta pahaksi pettymykseksi hyökkääjän iskettyä 17 pelissä vaisut tehot 2+3.

– Oman kylän poika saatiin takaisin ja molemminpuoliset odotukset olivat korkealla, mutta urheilussa kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Tässä tilanteessa järkevin ratkaisu on viheltää peli poikki ja antaa Eerolle mahdollisuus jatkaa hienoa uraansa muissa maisemissa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi Lukon kotisivuilla.

Elo on pelannut urallaan seitsemän aikuisten A-maaottelua.