Columbus Blue Jackets-maalivahti Joonas Korpisalo nappasi hienossa paikassa NHL-uransa kolmannen nollapelin, kun ohiolaisseura kaatoi kotihallissaan koko taalaliigaa johtavan Washington Capitalsin maalein 3-0.

25-vuotias Korpisalo pysäytti kamppailussa yhteensä 30 laukausta ja nollasi muun muassa hanakasti laukoneen Capitals-megatähti Aleksandr Ovetshkinin.

Ovetshkin laukoi ottelussa peräti yhdeksän kertaa ilman tulosta.

Tällä kaudella yhteensä 26 ottelussa tolppien välissä ollut Korpisalo on esittänyt viime aikoina mainioita otteita ja napannut viimeisissä 16 ottelussa kiekot komealla torjuntaprosentilla 92,4 päästäen kyseisissä kamppailuissa taakseen vain 2,17 maalia ottelua kohden.

Joukkueena Blue Jacketsilla riittää kuitenkin runsaasti töitä, sillä se on tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaa Philadelphia Flyersia seitsemän pistettä perässä.

Korpisalolla vaikuttaa kuitenkin riittävän uskoa ”sinitakkien” tekemiseen.

– Kun pelaamme omaa peliämme, olemme parhaimmillamme ja vain menemme kaukaloon taistelemaan ja pidämme intensiteetin korkealla. Juuri niin toimimme tänään, etenkin ottelun alussa, se oli todella hyvää tekemistä ja loi pohjan koko kamppailulle, Korpisalo totesi Blue Jacketsin nettisivulla.

Voit katsoa ottelun huippuhetket alla olevalta videolta.