NHL:n tavoitelluin vaihtonappula Taylor Hall saatiin viimein kaupattua viime yönä. Tähtihyökkääjä siirtyy New Jersey Devilsistä Arizona Coyotesin riveihin. Hänen lisäkseen Arizona sai AHL-hyökkääjä Blake Speersin.

Devils sai kaupassa hyökkääjät Nick Merkleyn ja Nate Schnarrin sekä puolustaja Kevin Bahlin. Seura sai myös ensimmäisen kierroksen varausvuoron ja kolmannen kierroksen varausvuoron, joka paranee jos Arizona voittaa pudotuspelisarjan tai saa kiinnitettyä Hallin jatkosopimukseen.

Devilsin saamista nuorista lupauksista Merkley on listan nimekkäin. 22-vuotias ykköskierroksen varaus on pelannut tähän asti AHL:ssä ja iskenyt tällä kaudella 26 otteluun tehot 3+13=16.

Hallin palveluksia tavoitteli myös moni NHL:n suomalaisseuroista, muun muassa Colorado Avalanche, Florida Panthers ja Montreal Canadiens. Kaikki heistä jäi kuitenkin nuolemaan näppejään.

Lue myös: Mikä tykki! NHL:kin hehkuttaa Mikko Rantasen maalia: ”Hemmetinmoinen onetimer!”