Arizona Coyotesin ykkösvahdin paikan Darcy Kuemperille viime kauden pitkän loukkaantumisensa seurauksena NHL:ssä menettänyt Antti Raanta saa lähiaikoina elämänsä tilaisuuden nousta takaisin joukkueensa luottomieheksi.

Coyotes ilmoitti perjantaina uskomattoman alkukauden pelanneen Kuemperin olevan sivussa useita viikkoja tämän kärsittyä alavartalovamman perjantain vastaisena yönä Minnesota Wildia vastaan.

Kanadalaistorjuja on pelannut alkukaudella 25 peliä huimin tilastoin (92,9 ja 2,17). Raannan vastuu on alkukaudesta jäänyt pienemmäksi: 30-vuotiaan Raannan tilillä on toistaiseksi 13 ottelua (91,9 ja 2,72).

Megatähti Taylor Hallin kiinnityksen myötä jopa yhdeksi NHL:n kuluvan kauden suurimmista mestarisuosikeista noussut Coyotes on jo pitkään tunnettu loistavasta puolustuspelistään. Raannalla onkin nyt elämänsä tilaisuus napata jo hukattu NHL-ykkösvahdin paikka takaisin suomalaisiin käsiin.

Arizona Coyotes

@ArizonaCoyotes
INJURY UPDATE: #Yotes goaltender Darcy Kuemper suffered a lower body injury last night versus Minnesota. He is listed as week to week.