Pelikieltoa napsahti! Sportin Niko Hovinen loukkaantui ikävässä tilanteessa

© Kuva: Juha Tamminen

HPK-hyökkääjä Tommi Tikka on määrätty yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon, tiedottaa Liigan kurinpito.

Kyseisessä tilanteessa Sportin maalivahti Niko Hovinen loukkaantui, kun Sportin Jared Wilson takakarvasi HPK:n Tommi Tikkaa ikävin seurauksin, sillä HPK-hyökkääjä törmäsi vaasalaisten maalivahtiin, joka loukkaantui.

– Kurinpitodelegaatio toteaa, että Tikka ajaessaan maalia kohti on jättänyt maalivahdin väistämisen liian myöhäiseksi ja tästä johtuen Tikka aiheuttaa konktaktin maalialueellaan olevaan Hoviseen.

– Asiaa ei ole syytä arvioida toisin myöskään Wilsonin takakarvauksen johdosta. Tällä perusteella delegaatio toteaa Tikan rikkovan tilanteessa ryntäämissääntöä ja sekä ryntäämisellä piittaamattomasti vaarantavan vastustajan maalivahdin, kurinpidon päätöksessä todetaan.

Voit katsoa tilanteesta videon alta tai täältä.