Slovakian pääsarjaa pelaavassa HK Dukla Michalovcessa kiehuu ja kuohuu, kirjoittaa paikallinen Hokej-jääkiekkosivusto. Tämän jutun julkaisuhetkellä pelaava joukkue kyntää syvällä, sillä se oli hävinnyt ennen sunnuntaita jo viisi peliä putkeen.

Äskettäin se otti HK Popradilta nassuun luvuin 2-8, ja tuon jälkeen HC Kosicea vastaan joukkue venyi jatkoajalle häviten vain 1-2. Tämän jutun arkistokuvassa olevaa suomalaishyökkääjä Aki Juuselaa ei nähty näissä peleissä, eikä jatkoaikatappiossa kokoonpanossa olleet myöskään kärkipelaajista Mike Dalhuisen ja Eduard Simun.

Pelaajat saivat seuran pampuilta niskaan rapaa oikein urakalla.

– Heidän joukkueessa jatkaminen riippuu johtoportaasta. He tulivat vahvistuksina ja heidän esityksensä ovat olleet laskussa, valmentaja Peter Bartos pauhasi sivuston mukaan viitaten jatkamisella Dalhuiseniin ja Simuniin.

Juuselan kohtalo puolestaan on selvä. Seuran presidentti Martin Burinsky oli vahvistanut, ettei raumalaislähtöiselle Suomen mestarille ole enää käyttöä Duklassa.

Ässissä kultaa keväällä 2013 juhlinut Juusela iski uransa ensimmäisellä ulkomaan kaudella 24 ottelussa tehot 4+7=11. Viime kaudella hän pelasi Liigaa juurikin patapaidoissa sekä Mestistä TUTO Hockeyssa.