Liigassa todistettu tuttu kuvio jatkuu vain! Kultaleijona vaihtoi joukkuetta ja sai hanansa auki – iski voittomaalin, palkittiin parhaana

© Kuva: Getty Images

Toukokuussa jääkiekon maailmanmestaruutta juhlinut Oliwer Kaski on näyttänyt sen, että joskus pelkkä joukkueen vaihtaminen voi käytännössä pelastaa pelaajan uran – tai no, ainakin kääntää sen oikeaan suuntaan. Pakki on todistanut sen lähimenneisyydessä vieläpä kahdesti.

Ensiksi kaudella 2017-18 Kaski sivalsi HIFK:n pelipaidassa runkosarjaan suhteellisen vaatimattomat tehot 9+7=16 ja päälle 13 pudotuspeliottelussa pinnat 3+4=7, mutta seuraavalla kaudella ropisi noin sata kilometriä pohjoisemmassa urakalla.

Pelicansissa Kaski nimittäin viimeisteli huikeat pisteet 19+32=51 ja pudotuspeleissä päälle saldon 2+2=4. Sesongin loppu olikin sitä kuuluisaa historiaa, kun se toi pelaajalle maailmanmestaruuden ja sopimuksen Detroit Red Wingsiin.

Varaamaton Kaski ei pelannut tuossa joukkueessa yhtään NHL-ottelua, vaan hän luuti AHL:ssä Grand Rapids Griffinsin takalinjoilla 19 pelissä yltäen heikohkoille tilastoille 2+3=5 ja -8.

Tuolta kultapakki lähti äskettäin ja organisaatio vaihtui Carolina Hurricanesiin. Sen farmijoukkue Charlotte Checkersissä Kaski on sivaltanut nyt vain kuudessa pelissä jo liki saman kuin aiemmin Griffinsissä – tehot ovat 2+2=4. Tehotilastokin on nyt eri maata, eli +4.

Edellisen kerran maailmanmestari maalasi Suomen aikaa myöhään maanantai-iltana Cleveland Monstersin reppuun yhden kerran 3-1-voitossa. Osuma oli vieläpä voittomaali pelaajalta, joka valittiin komeasti koitoksen ykköstähdeksi!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.