Nuorten MM-kisojen Suomen ja USA:n välisen kuuman puolivälierän jälkipuinti vaikuttaa edelleen jatkuvan.

TSN:n legendaarisen kiekkotoimittaja Bob McKenzien mukaan Kansainvälisen jääkiekkoliiton (IIHF) kurinpitokäsittelyyn olisi nyt edennyt yhdysvaltalaishyökkääjä John Beecherin avauserän törkytaklaus, jonka uhriksi joutui Nuorten Leijonien Eemil Erholtz. (lue lisää taklauksesta täältä)

Beecher selvisi tilanteesta itse ottelussa kahden minuutin jäähyllä.

McKenzien mukaan myös toinenkin tilanne kamppailusta olisi tutkittavana, mutta toimittajan Yhdysvaltain joukkueelta saamien tietojen mukaan vain Beecherin tapaus olisi heidän osaltaan syynättävänä.

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie
So no disciplinary review involving Finland, per Finnish GM. USA’s John Beecher hit from behind is being reviewed. Reportedly a second incident from the game is under review though word from Team USA is only Beecher being looked at.