AHL:n tähdistöotteluihin on valittu tällä kaudella kaksi suomalaispelaajaa.

AHL tiedottaa verkkosivuillaan, että keskisen konferenssin maalivahtiosastolta löytyy Kevin Lankinen. 24-vuotias kevään maailmanmestari on esiintynyt kuluvalla kaudella Rockford IceHogsin riveissä 14 ottelussa torjuntaprosentilla 90,9. NHL:ssä debyyttiä ei ole vielä tullut.

Pohjoisen konferenssin joukkueessa on puolestaan mukana maalivahti Kasimir Kaskisuo. 26-vuotias suomalainen on esiintynyt Toronto Marliesin maalilla 16 ottelussa torjuntaprosentilla 91,6. Myös NHL:ssä on tullut vastuuta yhdessä ottelussa.

AHL:n tähdistötapahtuma järjestetään Ontariossa 26.-27. tammikuuta.

Näet AHL-tähdistöjoukkueet alta tai täältä.

LUE MYÖS: Huvittava tarina! Leijonahyökkääjä pääsee irti NHL:ssä – sai tukijoukot vahingossa tuekseen: ”Hauskaa”

American Hockey League

@TheAHL
The 2020 #AHLAllStar rosters are here.

Details: bit.ly/2FgmJCS