Yle: Jukka Jalonen arvostelee median toimintaa: ”Se on ollut surullista – 99 prosenttia heistä ei tunne Raipea valmentajana”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen alle 20-vuotiaiden päävalmentajana toimiva Raimo Helminen sai varsinkin ennen MM-kisoja paljon kritiikkiä, mutta osan ääni on vaihtunut kellossa, kun Nuoret Leijonat on yhä turnauksessa mukana.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ei ole ymmärtänyt median ja katsojien arvostelua. Hänen mielestään kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Jalosen sanalla on myös paljon painoarvoa, sillä hän on tuntenut Helmisen jo pitkään.

– Se on ollut surullista. Tunnen Raipen monen vuoden takaa ja tiedän millainen valmentaja hän on. 99 prosenttia heistä, jotka ovat kirjoittaneet näitä juttuja, eivät tunne Raipea ollenkaan valmentajana.

– Varsinkin ennen kisoja olisi kiva, että annettaisiin sauma näyttää. Kun pelit on pelattu, niin tehdään sitten yhteenveto. Siinä menee aina oma aikansa, kun saa oman joukkueensa pelin kuntoon – ja nyt tapellaan kullasta. Sellaista malttia ja työrauhaa toivoisi. Raipe on erittäin fiksu. Hän tietää kyllä, miten pelataan voittavaa lätkää, Jalonen kommentoi Ylen tv-haastattelussa.

Seuraavaksi Helminen pääsee näyttämään osaamistaan MM-välierässä, jossa Suomi kohtaa Kanadan. Ottelu alkaa kello 20.00. Voit seurata kamppailua suorana TV2:lta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.