Arizona Coyotes sai lunta tupaan tammikuisen myräkän verran sunnuntaiyönä, vaikka se onnistuikin kampeamaan Philadelphia Flyersin nurin kotipelissään selvästi luvuin 6-2.

Joukkueen ykkösvahdiksi Darcy Kuemperin loukkaantumisen takia ainakin toistaiseksi noussut Antti Raanta loukkaantui. Hän pelasi kaksi ensimmäistä erää, mutta päätöserässä tolppien välissä seistä tönötti Adin Hill.

NHL:n virallisilla kotisivuilla kirjotettiin Raannan kärsivän alavartalovammasta. Coyotesin päävalmentaja Rick Tocchet puolestaan sanoi, että Raanta halusi itse pois tolppien välistä tuntiessaan olonsa vaivaiseksi.

Raanta piti rupeamansa ajan nollat, mutta päätöserä kirjattiin lukemin 2-2. Raumalaisvahti on ollut tällä kaudella muutenkin oivassa vedossa, sillä pikkumustat ovat tarttuneet parissakymmenessä pelissä 92,1 prosentin tarkkuudella. Suomalaistähti on kantanut Arizonassa ykkösvahdin virkaa noin joulukuun puolesta välistä lähtien.

Lähtökohtainen ykkösvahti Kuemper on torjunut edellisen kerran juuri tuolloin itsekin.