Entinen Liiga-vahti syrjäytetty NHL:ssä – Lähde: seura valmis kauppaamaan pois

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin maalivahtitilanne on heilunut runsaasti kauden mittaan. Henrik Lundqvist on ollut joukkueen pitkäaikainen ykkösvahti, mutta hänen otteensa ovat livenneet iän myötä.  Nuori Aleksandar Georgiev on yrittänyt nousta hänen saappaisiinsa.

Nyt Georgievinkin asema Rangersin maalilla horjuu. Seura nosti hiljattain vuotta nuoremman ja lupaavamman Igor Shesterkinin. Nyt NHL-toimittaja Elliotte Friedman on paljastanut, että Rangers olisi valmis kauppaamaan Liigasta tutun Georgievin.

Lupaavaa venäläisvahtia ei olla kauppaamassa väkisin, joten mikään pikkuhinta ei seuralle riitä. Friedman paljasti myös, että Rangers ei ole kiinnostunut puolustajista tai uudesta maalivahdista. Seura haluaa mieluummin nuoren NHL-valmiin tai lähes valmiin hyökkääjän.

Georgiev on harvinainen venäläisvahti siinä mielessä, että hän on hankkinut maalivahtioppinsa Suomesta. Hän pelasi kolmella kaudella TPS:ssä, ennen lähtöään Pohjois-Amerikkaan. Tällä kaudella hän on pelannut NHL:ssä 20 ottelua torjuntaprosentilla 90,9.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.