Kova menetys! Kummallista liigahistoriaa tehnyt suomalaiskonkari jättää kotimaan

© Kuva: Juha Tamminen

Mestiksen kärjessä viilettävä KOOVEE tiedotti viikonloppuna nettisivuillaan, että kokenut tehopakki Mikko Pukka (arkistokuvassa) suuntaa loppukaudeksi Slovakiaan. Tiedotteesta ei käynyt selväksi suomalaisen uutta seuraa, mutta se on joku maan pääsarjassa Tipsport Ligassa pelaava lauma.

– Pukan rooli KOOVEEssa oli merkittävä, hän toi varsinkin runsaasti johtajuutta niin kaukaloon kuin sen ulkopuolellekin. Hänet muistetaan myös siitä, että ehti edustamaan syksyllä KOOVEEn lisäksi molempia tamperelaisia liigaseuroja, tiedotteessa sanottiin.

Rullakiekon maailmanmestari iski KOOVEEssa 29 ottelussa tehot 3+13=16 (+12). Liigan puolella Tapparassa hän sivalsi neljässä pelissä pisteet 1+1 (+2), Ilveksessä yhdessä pelissä saldo oli 0+2=2 (+2). Hän on siis ensimmäinen kautta aikain, joka on tehnyt pisteitä jokaisessa mainitussa poppoossa.

– Erikoinen juttu kaiken kaikkiaan, kun olen Ilveksessä ollut ja niitä vastaan. Ei ikinä tiedä, mihin sitä joutuu, Suodenniemen lahja sanoi joulun alla.

Tuleva seura on siis Pukalle jo neljäs tällä kaudella.

– Kilometrejä on takana sen verran, että enemmän niitä on takana kuin edessä lätkän pelaajana. Pyrin joka hetkestä nauttimaan ja olemaan läsnä, Pukka sanoi viime vuoden lopulla.

LUE MYÖS:

”Ei ikinä tiedä, mihin sitä joutuu” – konkaripelaaja teki ennennäkemättömän tempun Liigan vihollisjoukkueissa


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)