Bostonin Tuukka Rask loukkaantui NHL:ssä – päävalmentajalta pelottava paljastus

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin Tuukka Rask loukkaantui keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan tähtivahdin kärsittyä jälleen uuden päävamman.

Bruinsin ykkösvahdin peli päättyi vain reilun minuutin jälkeen kotijoukkueen 20-vuotiaan ruotsalaishyökkääjä Emil Bemströmin törmättyä suomalaiseen rajusti kyynärpää edellä. Raskin ottelu oli rajun tällin myötä pelattu, minkä lisäksi edessä saattaa olla pidempi tauko peleistä Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidyn kerrottua ottelun jälkeen Boston Heraldille suomalaiskonkarin kärsivän aivotärähdyksen oireista.

– Hän kärsii aivotärähdyksestä. Hän sai kyynärpäästä iskun päähänsä ja joutuu todennäköisesti aivotärähdysprotokollaan. Ainakin näin minulle kerrottiin, mutta ehkä vamma ei ole niin paha kuin aluksi ajattelimme. Uskoisin meillä olevan paremman käsityksen asiasta keskiviikkona, Cassidy kommentoi Raskin tilannetta.

Bemström selvisi vahingolta näyttäneestä tilanteesta ilman rangaistusta. Columbus voitti ottelun lopulta maalein 3-0.

LUE MYÖS: Näkökulma: Marko Anttila pyyhki NHL-pelaajilla lattiaa – valinta vuoden jääkiekkoilijaksi on täysin järjetön

Näin kaikki tapahtui – katso video Raskin loukkaantumisesta alta: