Tylyt terveiset! UL: Patrik Laine ei peittele ajatuksiaan: ”Ihan sama, mitä joku ”Karjala-lippis” minulta odottaa”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine on jakanut aina ihmisten mielipiteitä.

21-vuotias Laine on poikkeuksellinen pelimies myös lehdistön edessä, sillä hän puhuu yleensä asioista suoraan, eikä pidä ajatuksiaan vain omana tietonaan. Suomalaishyökkääjä kertoo myös, ettei hän välitä siitä, mitä jotkut jääkiekkoa seuraavat ihmiset hänestä ajattelevat.

– Ei minua kiinnosta yhtään, mitä pukuhuoneen ulkopuolella olevat ihmiset odottavat tai ajattelevat. Se on ihan sama, mitä joku ”Karjala-lippis” minulta odottaa. Se ei minua kiinnosta.

– Sanon aina, miten asiat ovat. En minä rupea mitään selittelemään. Olen aina yrittänyt olla avoin ja samalla sellainen kuin pohjimmiltani olen. Se on tuntunut toistaiseksi toimineen ihan hyvin, kun olen tänne asti päässyt, Laine kommentoi tuoreimmassa Urheilulehdessä.

Laine kiinnostaa ihmisiä monesta eri syystä. Tulisesta laukauksestaan tunnettu Tappara-kasvatti on värikäs persoona. Tästä syystä hänen edesottamuksiaan seurataan jatkuvasti myös mediassa. Laine myöntääkin, että hän lukee välillä juttuja itsestään.

– Varsinkin silloin kun kaverit lähettelevät, että nyt on taas tehty tällaista ja tällaista. Ihan hauskoja juttuja siellä välillä on, ja saan itsekin nauraa. Totta kai ymmärrän, että jokaisella on oikeus mielipiteisiin, joten eivät ne sillä tavalla minua haittaa, Laine kertoo.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.