Jääkiekkosesonki käy kuumana ja illä päätettiin pistää kiuas vielä kuumemmaksi: uutena asiakkaana voit lunastaa normaalin talletusbonuksen lisäksi 20 euron riskittömän vedon. Veto on käytettävissäsi vapaasti mihin tahansa kohteeseen.

Emme suosittele missaamaan tätä tarjousta, vaan seuraa näitä ohjeita ja ota edut omaksesi:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus ja lunasta talletusbonus.
  3. Saat heti 20 euron riskittömän vedon.

Kiekkohuuma nousee kevättä kohden

Tällä hetkellä sekä kotimaan sarjoissa että tärkeimmissä ulkomaisissa sarjoissa valmistaudutaan play off -sesonkiin. Kilpa paikoista auringossa käy kuumana ja parhaat jatkavat taistoa pitkälle kevääseen.

Kansainvälisellä rintamalla jäljellä olevat Euro Hockey Tour -turnaukset viitoittavat tietä kevään MM-kisoihin. Pelaajia testataan ja joukkueet alkavat muotoutua kauden huipennusta varten. Kun jännität Leijonien menestystä, saat aina peleistä enemmän kun sisässä on mojova betsi. Ota siis tarjous vastaan!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 02.03. klo 00:59 asti. Riskittömän vedon voi käyttää mihin tahansa kohteeseen. Riskittömän vedon nettovoitot tulee kierrättää kolme kertaa minimikertoimella 1,50 14 päivän kuluessa. Pienin 100 % bonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €. Bonus tulee kierrättää 6 kertaa Vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50. Lue tarkemmat ehdot kampanjasivulta.