TPS:lle tärkeä jatkosopimus: ”Fiilikset ovat älyttömän hyvät”

© Kuva: Ilari Isotalo

Hyökkääjä Markus Nurmi jatkaa uraansa TPS-paidassa.

Turkulaisseura tiedotti 21-vuotiaan kasvattinsa jatkodiilistä kesken keskiviikon Liiga-kierroksen. Tuore kontrahti pitää laiturin joukkueessa kevääseen 2022 asti.

Joukkueen runkopelaajiin kuuluva Nurmi on summannut tällä kaudella pelaamissaan 40 ottelussa 18 (8+10) tehopistettä ja on jo lähellä piste-ennätystään Liigassa. Rekordi on kaudelta 2017-18, jolloin Nurmi kasasi 21 (10+11) pinnaa.

– Fiilikset ovat älyttömän hyvät. Halusin jatkaa TPS:ssä, sillä uskon tähän meidän juttuun. Haluan olla myös isossa roolissa palauttamassa TPS:ää menestyksen tielle, Nurmi toteaa seuran nettisivulla.

Myös TPS:n toimistolla ollaan tuoreesta kontrahdista erittäin tyytyväisiä.

– ”Makken” kahden vuoden jatko on tärkeä ja erittäin mieluisa kiinnitys koko TPS-organisaatiolle. Hän on jo nyt erittäin monipuolinen pelaaja ja ansainnut tällä kaudella vastuuta erikoistilanteissa sekä niillä ottelun loppuhetkillä, joiden aikana pelejä oikeasti ratkotaan, toteaa TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio.

 

LUE MYÖS: Karu palkkaero? Ruotsalaisvahdilta tiukka kanta naisten ja miesten väliseen palkkakuiluun: ”Meillä on tuote, jota kukaan ei halua nähdä”

LUE MYÖS: Pitkä piina ohi! Lauri Tukonen palaa Liigaan – tarjolla heti isoa roolia