Edes huima kolmannen erän takaa-ajo ei lopulta riittänyt karmeassa tappioputkessa kulkevalla JYPille lauantain Liiga-kierroksella.

Ässät johti kotiotteluaan kahden erän jälkeen jo turvallisen tuntuisesti 4-0, kun jyväskyläläisryhmä käynnisti kirinsä ja nousi Ossi Louhivaaran, Mikko Mäenpään, Jarkko Immosen ja Jerry Turkulaisen osumilla päätöserän puolivälissä 4-4-tasatilanteeseen.

Tämän jälkeen Ässien Tyson Spink käänsi vuoristoratamaisen kamppailun kuitenkin porilaisille iskien voittomaalin ajassa 56.30.

Loppulukenat 6-4 naulasi lopulta kahden maalin tehoiltaa viettänyt puolustaja Jyri Marttinen.

JYP tarpoo tällä hetkellä syvässä suossa, sillä se on hävinnyt peräti seitsemän peräkkäistä ottelua. Kuluvan vuoden puolella jyväskyläläiset ovat voittaneet ainoastaan yhden kamppailun.