Jokerit kiri upeaan voittoon lauantain KHL-kierroksella

© Kuva: Mikko Taipale

Helsingin Jokerit katkaisi kahden ottelun tappioputkensa KHL:n lauantain kierroksella komealla 4-3-kotivoitolla Kunlun Red Staria vastaan.

Ilman Olli Palolaa pelanneet vieraat karkasivat toisen erän toisella minuutilla jo 0-3-johtoon, mutta Jesse Joensuun toisessa erässä ohjaaman ylivoimamaalin myötä toiselle erätauolle mentiin vieraiden 1-3-johdossa.

Kolmas erä oli kotijoukkueelta vakuuttava näytös. Mika Niemen kauden avausosuma sekä Joensuun illan toinen maali tasoittivat pelin, ja tähtipuolustaja Mikko Lehtosen viivasta ampuma ylivoimaosuma vain 1.38 minuuttia ennen päätössummeria riitti täyteen pistepottiin.

Jokerit nousi voittonsa myötä KHL:n läntisen konferenssin kolmannelle sijalle Moskovan Dyanamon ohite. Helsinkiläisten härkäviikko jatkuu heti sunnuntaina kotiottelulla Neftehimikiä vastaan.