Uusi seura Mikael Granlundille? Lähde: Philadelphia iskemässä NHL-tähden lihoiksi – suomalaisen nimi esillä

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin Mikael Granlund saattaa kiinnostaa Philadelphia Flyersin riveissä, arvioi urheilumedia Philadelphia Inquirer.

Taustalla on Flyersin halu kaupata seuran huippupakki Shayne Gostisbehere. NHL-seura haluaa median eri tietojen mukaan 26-vuotiaasta nimestään vastineeksi osaavan hyökkääjän.

Granlundin nimi nousi esille viiden pelaajan listalla. Suomalaisella on allaan vaikea kausi Predatorsissa – sen myötä siirtohuhut hänen ympärillään ovat vain kiihtyneet kauden mittaan.

Granlund on iskenyt tällä kaudella 41 peliin tehot 8+8=16. Hyökkääjän nykyinen 5,75 miljoonan vuositulot kattava diili umpeutuu tähän kauteen.

Jos Granlundilla on ollut vaikeaa, samaa voi sanoa myös Gostisbeheren tästä kaudesta. Neljä miljoonaa kaudessa tienaava pakki on iskenyt 40 peliin tehot 5+7=12. Lukemat ovat vaisuja kanadalaiselle, joka nakutti kaudella 2017-18 NHL:ssä hurjat 65 tehopistettä.

Granlundin ohella esille nousee neljä muuta nimeä.

Chris Kreider, Jason Zucker, Tyler Toffoli, Mikeal Granlund sekä Brandon Saad voisivat kaikki olla hyökkääjiä, jotka voisivat olla saatavilla vaihtokaupan avulla, Philadelphia Inquirer -lehden toimittaja Sam Carchidi avaa.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.