HIFK:n konkaripuolustaja siirtyy Saksaan – seurapomo: ”Emme asettuneet esteeksi”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n konkaripuolustaja Markus Kankaanperä siirtyy välittömästi Saksan 2. Bundesliigassa pelaavan Frankfurtin riveihin.

39-vuotias yli 1000 Liiga-ottelun veteraani on jäänyt tällä kaudella minimaaliselle vastuulle helsinkiläisseurassa. Urallaan kaksi Suomen mestaruutta voittanut puolustaja on pelannut HIFK-nutussa kuluvalla kaudella vain kuudessa ottelussa ilman tehomerkintöjä.

– Kankaanperä haluaa jatkaa uraansa ensi kaudella ulkomailla ja kun hänelle tuli tässä vaiheessa eteen tilaisuus siirtoon, emme asettuneet esteeksi sille. Kiitämme Markusta hänen ajastaan HIFK:ssa. Hänellä on ollut tärkeä rooli joukkueessa yhtenä sen kokeneista ja johtavista pelaajista, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen HIFK:n kotisivuilla.

Kankaanperä on viihtynyt lähes koko tähänastisen uransa kotimaan kaukaloissa. Aiemmin JYP:iä, Jokereita, Tapparaa ja Sportia HIFK:n ohella edustaneen konkaripuolustajan tähän asti ainoa ulkomaan kausi osui sesonkiin 2007-08, jolloin mies kiekkoili Ruotsin pääsarjaseura Brynäsin riveissä.

LUE MYÖS: MM-kultapuolustaja Topi Jaakola jättää Pelicansin – ura jatkuu ulkomailla

LUE MYÖS: NHL:ssä nähtiin iso pelaajasiirto! Mikko Koivun pitkäaikainen pelikaveri vaihtaa maisemaa


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.