Perjantaista paha pannukakku: Liigatähti loukkaantui – joutuuko Kärpät vielä kaupoille?

© Kuva: Juha Tamminen

Perjantain HIFK-peli ei ollut Kärpille mikään ihan maailman iloisin koitos. Joukkue otti käkättimeen luvuin 1-5 ja lisää jobinpostia oululaisleiriin toi pakki Jakub Krejcikin loukkaantuminen. Kiivaasti lähestyvä siirtotakaraja tuo oman mausteensa soppaan.

Ottelin ykköspakkiparissa Shaun Heshkan vierellä aloittanut tsekki kellotti peliaikaa reilut 12 minuuttia. Kun puolustaja poistui koppiin, ei hän sieltä enää palannut. Eri lähteet kertoivat tuoreeltaan, että kyseessä olisi rannevamma.

Menetys on Kärpille luonnollisesti paha. Pelaaja on paukuttanut tällä kaudella Liigassa tehot 8+22=30. Tehotilaston lukema on häikäisevä +29.

Pelaajan kohtalo ratkennee hyvin todennäköisesti lauantaina pikaisestikin. Tämä siksi, että Liigan siirtotakaraja menee umpeen lauantai-iltana. Jos Krejcik on siis pahasti hajalla, tarvitsee Kärpät vielä mahdollisesti paikkaajan pelaajalle.

Oululaisjoukkueen alakerrassa on nähty tällä kaudella 12 pakkia, joista seitsemän on pelannut Kärppien pakistossa ”enemmän”.

Vastaukset otsikon kysymyksiin putoavat todennäköisesti siis lauantaina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.