Mikko Rantanen ja kumppanit jäivät statistin rooliin – NHL:n surkimus aiheutti ulkoilmapelissä pettymyksen

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen ja Los Angeles Kingsin välillä pelattu ulkojäiden Stadium Series -ottelu päättyi jälkimmäisenä mainitun juhliin numeroin 1-3. Kingsin yhtenä harvoista valopilkuista läpi kauden liitänyt Tyler Toffoli upotti Avsin hattutempullaan.

Laituri iski 1-2-voittomaalin digitaalien näyttäessä aikaa 59.05, kypärätempun hän kruunasi ajassa 59.55. Kanadalainen kuritti Avalanchen Mikko Rantasta sekä kumppaneita ennennäkemättömällä tavalla, sillä Toffoli on kautta aikain ensimmäinen hattutempun NHL:n ulkoilmapeleissä ampunut pelaaja.

Avalanche oli etenkin avauserässä aktiivinen, kun se tulitti Kingsin kaksinkertaista Stanley Cup -voittaja Jonathan Quickia jopa 15 kertaa. Tilanne oli avaustauolla kuitenkin LA:lle 0-1.

Avalanchen maalisaalis jäi lopulta yhteen. Rantanen syötti joukkueensa ainoan osuman toisen erän lopulla. Tehotilastoon nousiaislaiselle merkattiin lukema -1, peliaikaa hänelle kertyi tarkalleen ottaen 18.57 minuuttia.

Vaikka Colorado vaeltaa nyt kahden pelin tappioputkessa, ei sillä ole syytä masennukseen. Joukkue oli sunnuntaiaamun otteluiden ollessa kesken ensimmäistä pudotuspeleistä karsiutuvan paikkaa edellä yhdeksän pinnaa.

LUE MYÖS:

Patrik Laineelle ja kumppaneille järisyttävä takaisku NHL:ssä – joukkuekaverin koko loppukausi on ohi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.