Helsingissä pelataan maanantai-iltana todellinen KHL:n huippuottelu, kun lännen kolmosena majaileva Jokerit isännöi vain kolmen pisteen päässä sen takana ottelun vähemmän pelanneena majailevaa Moskovan Dynamoa.

Koko KHL:n toiseksi ja kolmanneksi eniten maaleja tällä kaudella takoneiden joukkueiden kohtaamisessa onkin ennakkoon hurjat panokset. Vierasjoukkue saapuu Teemu Pulkkisen ja Juuso Hietasen johdolla Helsinkiin allaan kuuden ottelun voittoputki. Vieraiden muista tähdistä mainittakoon NHL:stäkin tutut Vadim Shipatshov sekä Dmitrij Jaskin.

Edellisen ottelunsa Metallurg Magnitogorskille 3-4-lukemin voittolaukauskilpailun jälkeen hävinnyt Jokerit on voittanut niukasti kaikki joukkueiden kolme tämän kauden aiempaa kohtaamista, joskin kaksi kohtaamisista on ratkennut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Helsinkiläisillä on illan ottelun jälkeen jäljellä vielä kolme runkosarjaottelua. Jokerit kohtaa Dynamon jälkeen vielä Avangard Omskin (v), Pietarin SKA:n (k) sekä Nizhni Novgorodin (v). KHL:n runkosarja päättyy 27. helmikuuta.

LUE MYÖS: Jokereille jättimäinen uutinen: puolustajakolossi tekee yllätyspaluun kokoonpanoon