TPS:n konkaripelaaja Ilari Filppula voisi olla kiekkouransa päättymisen jälkeen edelleen töissä jääkiekon parissa. Tämän voisi päätellä hänen pelisilmästään.

Hyökkääjä näytti esittävän äänimiestä ennen maanantaina pelattua TPS-HPK-ottelua huvittavalla tavalla – maila mikkinään. TPS:n ja Jatkoajan kuvaaja Saimi Airaksisen otos saa hymyn huulille pakostikin.

– Näissä hommissa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista älytöntä, vaikka aina ei itse huomaisikaan. Ilari Filppula suunnittelee jo ilmeisesti kiekkouran jälkeistä aikaa äänimiehenä. Vahvat näytöt ainakin, selostaja Oskari Saari kirjoitti Twitter-tilinsä päivitykseen.

Hän haastatteli Filppulan veistelyn aikana jääkiekkovaikuttaja Ismo Lehkosta.

Oskari Saari

@OskariSaari
Näissä hommissa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista älytöntä vaikka aina ei itse huomaisikaan. Ilari Filppula suunnittelee jo ilmeisesti kiekkouran jälkeistä aikaa äänimiehenä. Vahvat näytöt ainakin. 😂 @telia_loves_liiga @hctps @IsmoLehkonen #liiga #tps

Kuva: @airaksinenphoto

Vantaalaislähtöinen Filppula on ainakin toistaiseksi tutumpi kaukalosta kuin sen laidalta. Suomen mestari on pelannut Liigassa lähes 700 ottelua, tämä kausi on tuonut 50 runkosarjan pelissä tehot 6+28=34 (-16).

Liekö konkari vaihtaa luistimet äänipuomiin kuluvan kevään jälkeen? 38-vuotiaan pelaajan sopimus TPS:ssä päättyy tähän kauteen, joka tyssäänee turkulaisilla runkosarjaan. Joukkue on jo 12 pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä ja kaiken lisäksi kymppisijan KalPa on pelannut jopa kaksi ottelua vähemmän.