”Näissä hommissa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista älytöntä” – Ilari Filppula vaihtamassa luistimet äänimiehen puuhiin? Katso huvittava twiitti

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n konkaripelaaja Ilari Filppula voisi olla kiekkouransa päättymisen jälkeen edelleen töissä jääkiekon parissa. Tämän voisi päätellä hänen pelisilmästään.

Hyökkääjä näytti esittävän äänimiestä ennen maanantaina pelattua TPS-HPK-ottelua huvittavalla tavalla – maila mikkinään. TPS:n ja Jatkoajan kuvaaja Saimi Airaksisen otos saa hymyn huulille pakostikin.

– Näissä hommissa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista älytöntä, vaikka aina ei itse huomaisikaan. Ilari Filppula suunnittelee jo ilmeisesti kiekkouran jälkeistä aikaa äänimiehenä. Vahvat näytöt ainakin, selostaja Oskari Saari kirjoitti Twitter-tilinsä päivitykseen.

Hän haastatteli Filppulan veistelyn aikana jääkiekkovaikuttaja Ismo Lehkosta.

Vantaalaislähtöinen Filppula on ainakin toistaiseksi tutumpi kaukalosta kuin sen laidalta. Suomen mestari on pelannut Liigassa lähes 700 ottelua, tämä kausi on tuonut 50 runkosarjan pelissä tehot 6+28=34 (-16).

Liekö konkari vaihtaa luistimet äänipuomiin kuluvan kevään jälkeen? 38-vuotiaan pelaajan sopimus TPS:ssä päättyy tähän kauteen, joka tyssäänee turkulaisilla runkosarjaan. Joukkue on jo 12 pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä ja kaiken lisäksi kymppisijan KalPa on pelannut jopa kaksi ottelua vähemmän.