Lappeenrannan SaiPa on käyttänyt puolustaja Mario Grmanin sopimukseen kirjatun option ensi kaudesta.

22-vuotias, KHL-seura Slovan Bratislavasta täksi kaudeksi Liigaan siirtynyt slovakkipakki on tuttu näky maansa maajoukkueista, niin aikuisten kuin nuortenkin tasolla. Mies edusti maataan myös kevään 2018 MM-kisoissa.

Tällä kaudella pariinkin otteeseen loukkaantumisista kärsinyt Grman on ehtinyt pelaamaan ainoastaan 28 runkosarjaottelua tehoin 1+4.

– Mariolla on ollut nousujohteinen kausi. Odotamme, että kehityskäyrä jatkuu ensi kaudella samanlaisena, jolloin hän tulee olemaan iso pala puolustustamme, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi lappeenrantalaisseuran tiedotteessa.

Slovakkipakin sopimukseen on kirjattu optio mahdollisesta siirtymisestä takaisin KHL:ään. Jatkaminen Lappeenrannassa on kuitenkin nykytilanteessa nuorukaisen ykkösvaihtoehto.

– Olen todella innoissani että voin olla täällä toisen kauden. Keskustelin agenttini kanssa ja sanoin, että SaiPa on ensimmäinen vaihtoehtoni ja haluan pysyä täällä. Viihdyn täällä todella hyvin ja luotan ihmisiin, joiden kanssa teen töitä. Asuntoni Saimaa-näkymillä ja auto; kaikki on täydellistä. Pidän siitä kuinka olen kehittynyt pelaajana Suomessa. Tämä on mielestäni tällä hetkellä paras paikka kehittyä pelaajana, puolustaja kommentoi tiedotteessa.