KalPa tiedotti merkittävästä sopimuksesta – toimitusjohtaja nosti esille vahvuuden: ”Yksi Liigan parhaita”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopiolainen KalPa tiedotti nettisivuillaan, että Kai Kantola jatkaa joukkueen leivissä ensi kevääseen 2021 asti. 32-vuotias hyökkääjä on pelannut kuopiolaismiehistön paidassa syksystä 2017 lähtien.

Sopimus on taatusti maukas kiinnitys kuopiolaislasien läpi, sillä Kantola on joukkueensa paras maalitykki parhaillaan. Hän on tehnyt tällä kaudella tehot 18+19=37 (+10).

– Kantola on tärkeä pala meidän ensi kauden joukkuettamme. ”Kaitsu” pelaa tilanteet loppuun asti ja tuo nuoren joukkueen arkeen arvokasta kokemusta ja esimerkkiä päivittäisestä työstä, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoo.

Kanadassa syntynyt, Suomen ja Yhdysvaltojen passien Kantola on pelannut Liigaa lisäksi Ilveksessä, Bluesissa, KooKoossa, ja HIFK:ssa. Liigan runkosarjaotteluita hänellä on vyöllään 490 kappaletta pistein 104+124=228 (-2). Lisäksi vyöllä on 36 pudotuspeliottelua tehoin 10+9=19 (+6).

– Oikealta ampuvana pelaajana hän tuo vaihtoehtoja joukkueen hyökkäyspelaamiseen ja Kantola on yksi Liigan parhaita maalineduspelaajia, Saksman jatkaa.

LUE MYÖS:

Jukurit menettää toisenkin hyökkääjänsä – vahvistuksen liigapelit toistaiseksi pelattu

Voisiko jääkoneenkuljettaja toimia maalivahtina myös Liigassa? Näin sanovat säännöt