Tappara marssittaa tiistain HIFK-ottelussa kaukaloon melkoisen muukalaislegioonan, kun 21 pelaajan kokoonpanosta peräti kahdeksan on ulkomaalaisia.

Askissa nähdään ykköspuolustajaparina Adam Polasek (Tshekki) ja Alexander Ytterell (Ruotsi), kakkosketjun keskellä Tyler Morley (Kanada), kolmosketjun sentterinä Steven Iacobellis (Kanada) ja laidalla Charles Bertrand (Ranska), kolmospakkiparissa luutiva Ben Blood (Yhdysvallat), seiskapakkina Jonathan Racine (Kanada), sekä vielä maalilla Michael Garteig (Kanada).

Freelance-toimittaja Miika Arponen kertoo Twitter-tilillään ulkomaalaispelaajien määrän sivuavan Liigan ennätystä kauden 2013-14 jälkeen.

Kahdeksan ulkomaalaista ovat nimenneet kuluvalla kaudella kokoonpanoonsa myös KooKoo ja Lukko. SaiPa teki saman 2014-15 ja 2015-16.

Miika Arponen

@MiikaArponen
#Tappara:lla on tänään kokoonpanossaan kahdeksan ulkomaalaispelaajaa. Tämä sivuaa #Liiga:n suurinta määrää kauden 2013-14 jälkeen. Samaan ovat yltäneet myös #KooKoo ja #Lukko tällä kaudella sekä #SaiPa kausilla 2014-15 ja 2015-16.