Kova paljastus: NHL-tähden ja päävalmentajan välit tulehtuivat? Erik Haulan hankkimiselle oli yksi tärkeä syy

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers teki maanantaina NHL:n siirtorajalla yllättävän vedon, kun seura kauppasi tähtisentteri Vincent Trocheckin Carolina Hurricanesille.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman on nyt tarjonnut mielenkiintoisia tietoja Trocheck-kaupan taustoista.

Friedman kertoi SN590-radiokanavalla, että Trocheckin ja Panthersin päävalmentajan Joel Quennevillen väleille oli saattanut tapahtunut jotain kauden aikana. Kaksikko ei ollut viime aikoina edes tavannut toisiaan enää kasvotusten.

Friedmanin mukaan Quenneville on ollut pahasti pettynyt Panthers-pelaajien yritykseen tällä kaudella. Tästä syystä seura hankki Trocheck-kaupassa vastikkeena kaksi todellista työmyyrää: Erik Haulan ja Lucas Wallmarkin.