Muistatko, kun Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs kohtasivat NHL:n pudotuspelien avauskierroksella keväällä 2018? Tuolloin alkoi silloin vielä vaahteranlehtipaitoja edustaneen Leo Komarovin ja Bruins-rotta Brad Marchandin eräänlainen rakkaustarina.

Tuon sarjan avauskohtaamisessa Marchand lipaisi Komarovin naamataulua kesken pelin. Pelissä pusuttelu ei haitannut Komarovia, vaan hän otti asian huumorilla välittämättä siitä.

– Hän pussasi minua aikaisemmin tällä kaudella, mutta se on mitä on. Pelaan vain jääkiekkoa, siinä se, hyökkääjä totesi tuolloin TSN:lle.

Nyt tarina jatkui jälleen, kun suomalaisen uusi joukkue NY Islanders ja Boston kohtasivat lauantai-iltana. Komarov tööttäsi Marchandia tämän ollessa hieman vaikean näköisessä asennossa.

Töötin jälkeen suomalainen sai koko hyökkäystrion kimppuunsa. Päälle iskivät Marchandin lisäksi Patrice Bergeron ja David Pastrnak.

Komarov osui provosoinnillaan kultasuoneen. Bostonin ketjua on nimittäin pidetty NHL:n kuumimpana. Pastrnak ja Marchand ovat NHL:n pistepörssissä kärkikuusikossa ja Bergeronkin top-50:ssä.

Boston voitti lauantai-illan kohtaamisen 4-0.