Tiistain Liiga-kierroksella nähtiin jälleen ikävä taklaustilanne Kärppien isännöityä Lukkoa Raksilassa.

Vieraiden puolustaja Roni Sevänen sai ottelussa suihkukomennukseen johtaneen 5+20 minuutin rangaistuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta. Tällin kohteeksi joutui Kärppien hyökkääjä Sami Anttila, joka talutettiin Seväsen avojääpommin jälkeen sekavan oloisena ulos kaukalosta.

Itse ottelussa Lukko oli täysin suvereeni hakien sarjapisteet runkosarjan voiton jo varmistaneesta isäntäjoukkueesta lukemin 1-5. Vieraiden sankareiksi nousivat kaksi maalia mieheen iskeneet Justin Danforth sekä Linus Nyman.

LUE MYÖS: Karu päätös! Kaksi Euroopan huippuliigaa keskeytyy – loppukausi peruttu koronaviruksen takia

Voit katsoa Seväsen suihkukomennukseen johtaneen taklauksen alta löytyvältä videolta: