Mediajätti arvioi: tässä menee Kaapo Kakon potentiaali NHL-pelaajana

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin superlupaus Kaapo Kakon kausi NHL:ssä on ollut iso pettymys niin faneille kuin miehelle itselleen.

Mediajätti The Athletic arvioi tuoreessa artikkelissaan viime kesän varaustilaisuuden onnistujia sekä epäonnistujia. 19-vuotias turkulainen heitetään odotetusti alisuorittajien listalle, joskin toimittaja Scott Wheeler ei vielä heitä kirvestä kaivoon suomalaisen suhteen.

– Uskon yhä, että sekä Jack Hughes että Kakko varattiin oikeilla numeroilla. Uskon, että Hughesilla on yhä avut piste per peli -pelaajaksi, joka omaa potentiaalin yhdeksi NHL:n dynaamisimmista ylivoiman pyörittäjistä.

– Kakolla taas on kaikki edellytykset 30-40 maalin mieheksi. Hän on voimakas, taitava ja isokokoinen laituri. Arvioni kaksikon suhteen ei ole muuttunut, joskin odotin molemmilta huomattavasti isompaa vaikutusta joukkueidensa peliin avauskaudella, Wheeler arvioi.

Kakko on iskenyt tämän kauden 65 pelissä tehot 10+13=23. Hughesin tehotilasto näyttää 61 pelin jälkeen lukemaa 7+14=21.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.