Tapio Laakso on päättänyt ripustaa hokkarit naulaan. 34-vuotias hyökkääjä kertoi päätöksestään Instagramissa.

Laakson viimeiseksi seuraksi jäi Lukko, jota hän edusti kahden kauden ajan. Tällä kaudella mies toimi raumalaisseuran kapteenina.

Laakso toimi aiemmin myös Ilveksen kapteenina. Liiga-kokemusta keskushyökkääjälle kertyi myös KalPasta ja TPS:stä. Yhteensä hän esiintyi 675 runkosarjaottelussa sekä 53 pudotuspelikamppailussa.

– Tähän päättyy paljon hyvää, paljon kaunista. Enemmän kuin jonkun loppu, tuntuu että tämä on jonkun uuden alku. Hieno matka, on aika kiittää kanssamatkustajia. Kiitos jokaiselle pelikaverille, suurin tyydytys minkä minä olen kokenut, on ollut teidän kanssa kokea voitot ja tappiot, hyvät ja huonot päivät. Illat kun tuntee itsensä jääkiekon takia huonoksi ihmiseksi, illat kun tuntee omistavansa maailman samasta syystä. Aikuisten ihmisten hiekkalaatikko, mutta täysin korvaamaton kokemus.

– Kiitos kaikki valmentajat, hierojat, lääkärit, fysiot, joukkueenjohtajat, bussikuskit ja toimiston väki. Loputon arvostus jokaista huoltajaa kohtaan, olette suurimpia seuraikoneita. Suurin saavutus 27 vuoden kiekkoilun jälkeen on jokainen ystävä, jonka olen saanut.

– Kiitos Timo Salo. Kiitos isä ja äiti. Tiedätte kyllä. Suurimmat kiitokset kotiin vaimolle. Olen saanut leikkiä ammattiurheilijaa ja perheen isää yhtä aikaa. Ikuisesti kiitollinen mahdollisuudesta elää kahta unelmaa täysillä samaan aikaan. Oisin mä tyytynyt vähempäänkin, kun tiedän kuinka paljon sain, Laakso kirjotti julkaisemansa kuvan kera.