Kiekkoraamattu rankkasi NHL:ään varatut lupaukset – TOP 100 -listalla 11 suomalaisnimeä

© Kuva: Leijonat.fi
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kiekkoraamatuksi tituleerattu The Hockey News on julkaissut perinteisen Future Watch -numeronsa.

Listauksessa THN laittaa paremmuusjärjestykseen NHL:ään jo varatut lupaukset, joiden läpimurto ”tarunhohtoisessa” on kuitenkin yhä tekemättä.

Top 100 -listalle mahtui myös lukuisia suomalaisnimiä. Sinivalkoisista korkeimmalle THN rankkasi Winnipeg Jetsin varaaman puolustaja Ville Heinolan, joka ylsi listan sijalle 20. Muita suomalaisia 50 parhaan joukossa ovat Calgary Flamesin puolustaja Juuso Välimäki (25.), Florida Panthersin hyökkääjä Henrik Borgström (33.), Buffalo Sabresin palkkalistoille kuuluva maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen (41.) sekä Ottawa Senatorsin ykkösvaraus Lassi Thomson (46.).

Sadan parhaan joukkoon suomalaisista arvioitiin lisäksi Nashville Predatorsin ykkösvaraus Eeli Tolvanen (53.), Winnipeg Jetsin Kristian Vesalainen (58.), Boston Bruinsin puolustaja Urho Vaakanainen (71), Colorado Avalcnhen maalivahti Justus Annunen (72.), Los Angeles Kingsin hyökkääjä Rasmus Kupari (77.) sekä Arizona Coyotesin Matias Maccelli (91).

Kaikista lupauksista parhaaksi arvioitiin Colorado Avalanchen tulevana supertähtipuolustajana pidetty Bowen Byram ennen Anaheim Ducksin hyökkääjä Trevor Zegrasia ja New York Rangersissä tällä kaudella debytoinutta maalivahti Igor Shesterkinia. Neloseksi ylsi Minnesota Wildin pelastajana pidetty venäläinen maalitykki Kirill Kaprizov.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS