Kevään MM-kisojen kohtalolle saatiin lauantaina lopullinen ratkaisu, kun Kansainvälinen jääkiekkoliitto (IIHF) vahvisti Sveitsissä toukokuussa pelattavaksi suunnitellun turnauksen peruuntuvan. (lue lisää täältä)

Pian asian sinetöidyttyä käynnistyivät huhut nyt peruttujen kisojen mahdollisesta siirtämisestä kevääseen 2021. Ratkaisu tarkoittaisi samalla tulevien kisojen liukumista vuodella eteenpäin.

IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel toteaa kuitenkin uutistoimisto TASS:lle, ettei tällaiseen ratkaisuun ole ainakaan vielä päädytty.

– Tällä hetkellä kisat pelataan ensi vuonna (2021) Valko-Venäjällä ja Latviassa, 2022 Suomessa, 2023 Venäjällä, 2024 Tshekissä ja 2025 Ruotsissa ja Tanskassa, Fasel toteaa ja jatkaa:

– Mikään ei ole muuttunut, mutta tilanne on hyvin poikkeuksellinen ja eri tahoilla on vaatimuksia eikä tämä ole helppoa. Meidän on analysoitava tilanne ja pohdittava asiaa seuraavassa kongressissamme. Monet ovat kysyneet Sveitsin turnauksen siirrosta, mutta siitä puhuminen on liian aikaista.

LUE MYÖS: IIHF tiedotti: MM-kisojen kohtalo ratkesi!

LUE MYÖS: Sisäpiiritoimittaja: Myös Suomessa järjestettävät MM-kisat siirtymässä!