Kova kaappaus! Liigajoukkueelle huippuvalmentaja Sveitsistä – ”Meille selkeä ykkösvaihtoehto”

© Kuva: Juha Tamminen

Useista pelaajahankinnoista torstaina tiedottanut JYP vahvistaa myös valmennusporrastaan.

Viime kaudella Sveitsin pääsarjaseura SC Bernin valmennustiimissä työskennellyt Jukka Varmanen liittyy jyväskyläläisryhmään 2022 asti ulottuvalla sopimuksella.

40-vuotias Varmanen on kokenut valmentaja ja kuulunut aiemmin muun muassa U18-, U20- ja miesten maajoukkueiden valmennusryhmiin.

– Varmanen täydentää JYPin valmennustiimiä erinomaisesti. Varmanen oli meille selkeä ykkösvaihtoehto tulevan kauden valmennukseemme ja olemme todella tyytyväisiä, että saimme hänet Jyväskylään, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen toteaa joukkueen nettisivulla ja jatkaa:

– Varmasella on selkeää näkemystä ja kokemusta kansainvälisen pelin vaatimuksista yksilö- ja joukkuetasolla, sekä osaamista moderneista valmennusmetodeista.

Liigajoukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Pekka Tirkkonen. Valmennustiimiä täydentävät apuvalmentaja ja joukkuejohtaja Ari Santanen, maalivahtivalmentaja Jarkko Hyytiä ja fysiikkavalmentaja Jari Pekkola.

LUE MYÖS: JYPiltä mielenkiintoisia hankintoja: Nuorten Leijonien maalitykille diili – ”Omaa kansainvälisen huippupelaajan potentiaalin”