Jääkiekon Liigassakin pelannut hyökkääjä Niko Ahoniemi siirtyy TUTOsta Ketterään, sarjan kärkiporukoihin kuuluva hallitseva mestari tiedottaa kotisivuillaan. Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen kertoo, että Ahoniemen kehitystä on seurattu useamman kauden ajan.

– Pelaajassa yhdistyvät kyky tuottaa tulosta sekä röyhkeys fyysiseen peliin. Hän osaa olla erittäin ärsyttävä vastustaja ja sen lisäksi hyvä luistelija, joten hän sopii meidän palettiin täydellisesti.

– Lisäksi pelaaja itse halusi ehdottomasti tulla meille ottamaan seuraavaa steppiä, niin valinta oli aika helppo.

Tamperelaislähtöinen hyökkääjä on pelannut Mestiksessä 119 runkosarjan ottelua tehoin 39+44=83 (+8), uran 29 pudotuspeliä ovat tuoneet tehot 8+12=20 (+6). Liigassa Ahoniemi on edustanut Ilvestä 43 runkosarjan kamppailussa latoen tehot 2+5=7 (-3).