Valko-Venäjän pääsarjan finaalit Yunost Minskin ja Soligorskin välillä ovat tiettävästi ainoat koko maapallolla, jotka ovat käynnissä mistään sarjoista. Maan sarjaa ei edes keskeytetty koronaviruksen takia, vaan finaalit pyörivät nyt otteluvoitoissa 1-1. Mestaruus ratkeaa aikaisintaan viikonloppuna.

Jos on pelkästään finaalien pelaaminen kenties kyseenalaista, niin sirkukseen oman pelletemppunsa toi Minskin maalivahti Igor Brikun toisessa osaottelussa. Hän osallistui peliin vaihtoaitiosta tyrkkäämällä mailansa Soligorskin Andrei Feklistovin nostaessa hyökkäystä kohti tyhjää maalia.

Хоккей Беларуси | Hockey.by

@hockey_blr
Пока что главная кража серии! Хитро, @Brik0031😜

Kiekon menettänyt pelaaja oli tilanteen jälkeen äimänkäkenä, ja kaiken kukkuraksi tuomaristo jätti reagoimatta tapaukseen. Peli jatkui normaalisti, eikä Soligorsk saanut pikkumustaa tyhjään pömpeliin. Joukkue kuitenkin voitti pelin 3-2 ja tasoitti otteluvoitot.