Lukon kanssa harjoittelut yhdysvaltalaishyökkääjä päätyi valitsemaan toisen seuran, uutisoi Länsi-Suomi.

Raumalaiset olivat kiinnostuneita vahvistamaan rivejään Blake Christensenillä, mutta 24-vuotias yhdysvaltainen teki maaliskuun lopulla sopimuksen AHL-seura Bakersfield Condorsin kanssa. Viime kesänä hän oli harjoittelut Lukossa.

– Kuten sanottu, elämme Rauman Lukossa tällä hetkellä sellaisia aikoja, etten voi tehdä minkäänlaisia investointeja. Christensenille tuli tarjous, joka oli meillä tiedossa. Ymmärrän täysin, että näinä epävarmoina aikoina hän päätyi tarttumaan siihen, Lukon urheilujohtajan Kalle Sahlstedt kertoo Länsi-Suomelle.

Yhdysvaltalaishyökkääjä olisi ollut raumalaisille mielenkiintoinen vahvistus. Christensen on pelannut viime vuodet yliopistoliigassa American International Collegen joukkueessa. Hänellä ei ole pelikokemusta Euroopan sarjoista.