Leijonien kevään 2019 maailmanmestari Juhani Tyrväinen on tullut yleisölle tutuksi periksiantamattomasta ja sitkeästä sentteripelaamisesta sekä ennen kaikkea fyysisestä, toisinaan ylitsekin läikkyvästä pelistä.

SHL:ssä päättyneellä kaudella Luulajaa edustanut, keskushyökkääjän ja laiturin paikalla viihtyvä Tyrväinen sai sesongin jälkeen kunniaa eräällä komealla videolla.

Pelaajan kovista ja puhtaista taklauksista peräti kolme nousi kauden kymmenen parhaan taklauksen joukkoon. C More Sport julkaisi kärkikymmenikön Twitter-tilillään äskettäin.

TV4 Hockey

@TV4_Hockey
Vem älskar inte en stenhård, rättvis propp? Här är @wikegard:s tio bästa tacklingar den här säsongen 💥

Kuten oheinen video näyttää, on Tyrväinen top-kympissä ensiksi kahdeksantena Växjö-pelin pommillaan. Se osui Fredrik Karlströmiin.

Maailmanmestari dominoi listaa komeasti yksin, sillä hän löytyy rankingista myös kärkikaksikosta.

Toiseksi arvostetuimmalla töötillä hän lähetti niinikään Växjön Niclas Lundgrenin maata kiertävälle radalle, kauden komein pommi puolestaan näki päivänvalonsa HV71-pelissä. Nyt Tyrväisen kohteena oli Emil Johansson.

Ensimmäistä kauttaan ulkomailla pelannut hyökkääjä oli hyvin esillä myös tilastojen valossa. Tyrväinen nakutti kauden 50 pelissä tehot 11+18=29 tehotilaston jäädessä häikäisevästi 25 pinnaa plussalle.