Miljoonatappiot eivät estä! TPS-pomo vakuuttaa: ”Tulevaisuus tulee olemaan valoisa”

TPS liittyi monien muiden Liiga-joukkueiden seuraan, kun se kertoi aloittavansa taustayhtiö HC TPS Turku Oy:tä ja sen tytäryhtiötä, tapahtumavuokraustoimintaan keskittyvää Turku LIVE:ä koskevat yt-neuvottelut.

Seuran toimitusjohtaja Santtu Jokinen kertoi tilanteen taustoja lähes tuoreeltaan TPS:n Hunajacast-podcastissa.

– Syitä lopputulemaan on monia, lähdimme kauteen tavoittelemaan samaa liikevaihtoa mitä edelliskaudellakin. Muutamien säästötoimenpiteiden avulla laskimme, että jos olisimme pelanneet yhden playoff-kierroksen, niin olisimme yltäneet lähelle nollatulosta. Vaikeudet tänä vuonna kentällä ja sen ulkopuolella ovat aikaansaaneet sen, että jäämme noin 20 prosenttia liikevaihtotavoitteesta, mikä meidän kohdallamme tarkoittaa lähes 1,5 miljoonaa euroa, Jokinen avaa.

Seurapomo korostaa, että urheiluliiketoiminnassa suurin osa kuluista on kiinteitä ja niihin vaikuttaminen on kauden aikana haastavaa.

– Kun myynti alkaa sakata, niin korjausliikkeen tekeminen on todella vaikeaa, lähes mahdotonta, Jokinen toteaa.

Toimitusjohtajalla riittää kuitenkin edelleen uskoa tulevaisuuteen.

– Koska lähitulevaisuus on epäselvä, niin olisi katsottava vähän kauemmas. Näen tämän mitä on rakennettu, HC TPS Oy ja Turku Live -kombinaatio, että tulevaisuus tulee olemaan valoisa. Urheiluun panostaminen, urheilun johtoryhmä, uudet valmennustiimit ja urheilujohto luovat pohjan, jolla TPS tulee pitkällä aikavälillä nousemaan aivan huipulle.

LUE MYÖS: TPS aloittaa yt-neuvottelut – seurapomo: ”Jotta Turussa pelattaisiin Liiga-kiekkoa ensi kaudellakin…”


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!