Suomalaisvahti muisteli NHL-uransa nolointa hörppyä: ”Oikein kukaan ei tiennyt hallissa, mitä tapahtui”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Antero Niittymäki ehti pelaamaan NHL:ssä useamman kauden ennen kuin loukkaantumiset pakottivat laittamaan räpylän naulaan.

Vuonna 2017 kokenut maalivahti vieraili nykyisin jo suljetun Bar & Bisto Kipinän asiantuntijavieraana Leijona-illassa, jossa hän muisteli uraansa.

Haastattelu esiin nousi muun muassa hänen NHL-uransa järkyttävin virhe. Jälkikäteen erikoiselle nukahdus vain naurattaa. Tämä tapahtui Philadelphia Flyersin riveissä.

Peter Forsberg pelasi silloin meillä. Hän teki upean jalkakikan perivihollista Pittsburgh Penguinsia vastaan. Siitä ei tullut maalia, mutta sitä kelailtiin pitkään videotaululla. Itsekin katselin tilannetta – enkä huomannut, että peli jatkui, Niittymäki muistelee.

Penguinsin Max Talbotin punaviivalta heittämä kiekko painui erikoisella tavalla Niittymäen maaliin.

– Hän heitti kiekkoa ylöspäin ja meikä ihaili vain sitä jalkakikkaa. Kiekko meni maaliin eikä kukaan hallissa oikein tiennyt, mitä tapahtui. Koitin vain itse ottaa kiekon vaivihkaa maalista, ja toivoa, ettei kukaan nähnyt mitään, Niittymäki naureskelee.

LUE MYÖS:

Leijonakonkari muisteli Jokerit-legendan uskomatonta uraa: ”Veti röökiä ja vodkaa”

Leijonat-konkari muisteli NHL-supertähden Suomen visiittiä: ”Lennolta suoraan peliin ja tehot 1+5”

Lopulta maali hyväksyttiin. Kuinka paljon osuma vaikutti Niittymäen NHL-uran alkutaipaleeseen? Katso haastatettelu tästä:

Haastattelu on julkaistu ensimmäisen kerran toukokuussa 2017.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS