Teemu Selänne muisteli yhteistä aikaansa Miikka Kiprusoffin kanssa Kimanttia-podcastissa.

Leijonista tutut pelaajat tutustuivat toisiinsa paremmin 2000-luvun alussa, kun molemmat edustivat NHL:ssä San Jose Sharksia. He asuivat yhdessä kaksi vuotta.

Selänne muisteli podcastissa yhtä ikimuistoista pelipäivää, jolloin Kiprusoff oli jo valmistautunut seuramaan ottelua luukulta, mutta tilanne sai yllättävän käänteen.

– Aamutreenien jälkeen me molemmat asuttiin hotellissa. Menin ottamaan päiväunet, niin Kipru meni varamaalivahtina poolille, kun oli 26 astetta lämmintä – ja tilasi samalla muutama olutta.

– Sen jälkeen se otti aurinkoa melkein siihen asti, kun piti lähteä hallille. Sitten kun päästiin hallille, niin ilmoitettiin, että Nabokov on kipeänä, että Kipru sä pelaat tänään. Kipru oli sitten sillein, että ”okei”, eikä ilmekään värähtänyt. Sitten jätkä pelas sellaisen pelin, että olisikohan yksi mennyt selän taakse. Voitettiin 4-1 vai mitä se nyt olikaan, Selänne naureskeli Kimanttia-podcastissa.

Samalla suomalainen kiekkolegenda kertoi, ettei Kiprusoff ottanut paineita mistään. Hän pystyi käyttäytymään rennosti tilanteessa kuin tilanteessa.

– Se jätkä ei ottanut minkäänlaisia paineita pelaamisesta. Tuntuu, että aina kun lähdettiin peliin, niin oltaisiin voitu olla menossa vaikka kalaan. Hän teki kaiken päinvastoin kuin suurin osa ammattiurheilijoista. Jokaisen pitää löytää se oma juttunsa. Täytyy sanoa, että Kipperin tyyli oli hieman erikoinen, mutta toimiva, Selänne kertoi.