Paljastus: Jatkodiilin tehnyt järkäle oli epävarma – valmistautui jo, etteivät pelit Jokereissa jatku

© Kuva: Mikko Taipale

Jokereiden KHL-ajan paras maalintekijä Jesse Joensuu jatkaa narripaidassa myös tulevat kaksi kautta. (lue uutinen täältä)

Jo viisi kautta helsinkiläisryhmässä viettänyt Joensuu avaa tunnelmiaan Jokereiden Soundcloud -tilillä julkaistussa haastattelussa.

Päättyneellä sesongilla 60 KHL:n runkosarjaottelussa tehot 15+16=31 takonut porilainen on kiitollinen tuoreesta jatkodiilistään, jota ei pitänyt alkukaudesta itsestäänselvyytenä.

– Tämä oli haaveena ja tavoitteena, kun kauteen lähdettiin. Alkukausi ei mennyt pelillisesti kauhean hyvin ja osin aloin jo valmistautua siihen, että ehkä pelit eivät Jokereissa jatku. Suurimman osan kaudesta pelasin kuitenkin mielestäni hyvin ja ansaitsin varmasti sitä kautta jatkosopimuksen, Joensuu toteaa ja jatkaa:

– Tosi paljon on positiivisia fiiliksiä, että saa jatkaa sellaisessa joukkueessa, josta on tullut niin paljon koti kuin voi nykypäivän jääkiekossa tulla. Olen erittäin iloinen.

Joensuu on totuttu tuntemaan yhtenä itäliigan kovimmista maskimiehistä, eikä 193-senttinen ja 97-kiloinen järkäle valita roolistaan.

-Ammatikseen saa pelata jääkiekkoa näin kovalla tasolla, niin on ihan sama, mitä silloin tekee. Kaikki roolit ovat mieluisia, enkä tiedä, onko tässä sen kummallisempaa kuin että tekee sitä roolia, joka ketjussa on kulloinkin tarjolla, Joensuu korostaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.