Koronavirus ei pilannut kaikkea! Liiga-joukkueen pomo paljastaa: tulossa positiivinen liiketulos

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Koronaviruspandemia on vaikuttanut muun yhteiskunnan tapaan rajusti myös urheiluun.

Käytännössä kaikki Liiga-seurat ovat joutuneet taloutensa sopeuttamiseksi turvautumaan yt-neuvotteluihin, joiden seurauksena on ollut lomautuksia, palkanalennuksia, sekä joissakin tapauksissa myös irtisanomisia.

HPK:n taustayhtiö HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen avasi hämeenlinnalaisseuran nettisivulla yhtiön tekemiä säästötoimia, sekä sen taloudellista tilannetta.

Toivanen kertoo, että vappuaattona (30.4.) päättyvän tilikauden ennusteet lupaavat hyvää.

HPK on tekemässä positiivisen liiketuloksen, vaikka Liiga-kauden päättymisen jälkeen on koettu merkittäviä taloudellisia tappioita.

– Tämän tuloksen takaa löytyy pitkäjänteinen ja määrätietoinen myyntityö sekä urheilullisesti tavoitteissa kiinni ollut liigajoukkue, Toivanen toteaa ja jatkaa:

– Voidaan sanoa, että olimme menossa kohti uutta liikevaihtoennätystä ja tuloksemme olisi ollut erinomainen ilman koronakriisin tuomia vaikeuksia.

Seurapomo myöntää tulevaisuuden näyttävän hyvin haasteelliselta, sillä epävarmuustekijöitä ennustamiselle on erittäin paljon: hämärän peitossa ovat seuraavan kauden aloitusajankohta, ottelumäärä, yleisörajoitukset, ravintolatoiminnan rajoitukset ja yleinen taloudellinen tilanne.

Toivanen muistuttaa kuitenkin mistä kaikesta seurassa on vuosien saatossa selvitty.

– Olemme HPK:ssa kuitenkin ennenkin eläneet haasteellisia hetkiä ja koko liigatoiminnan jatkuminen on aikanaan ollut veitsenterällä. Silloin, kun vaikeudet ovat olleet suurimpia, on kuitenkin aina löytynyt todellista HPK-henkeä, uskollisuutta ja sitoutuneisuutta sekä vastuunkantajia, jotka ovat varmistaneet yhteisen ja rakkaan seuramme tulevaisuuden.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS