Jokerit tiedottaa kotisivuillaan, että se on hankkinut pakistoonsa Kärpissä viime kaudella pelanneen tsekkiläisen tehopuolustaja Jakub Krejcikin. Aiemmin tällä viikolla KHL-porukka nappasi oululaislaumasta toisen maajoukkuemiehen, hyökkääjä Julius Junttilan.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Welcome to the #Jokerit family, @krejcikjakub 🙌🔴🟡

Puolustajan kanssa on sovittu 2v sopimuksesta. Krejčík valittiin viime kaudella Liigan tähdistökentälliseen ja kuului EHT-turnauksissa Tshekin kärkipakkeihin.

Tiedote: jokerit.com/jakub-krejcik-…

#TervetuloaPerheeseen #KHLfi

28-vuotias MM-pronssimitalisti liittyy Jokereihin kaksivuotisella pahvilla. Hän iski päättyneellä kaudella Liigassa 44 ottelussa hienot tehot 8+22=30. Tehotilasto oli hirvittävän kova +29.

– Krejcik on todella monipuolinen pelaaja, jolta löytyy liikkuvuutta, taitoa sekä fyysisyyttä, ja joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaakin. Hän on ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina ja oli Liigan ykköspakki sekä Tshekin maajoukkueen kärkipuolustajia EHT-peleissä menneellä kaudella, Jokereiden GM Jari Kurri ylistää.

Pelaaja kehuu Jokereita yhdeksi parhaista organisaatioista koko KHL:ssä. Hän antoi kovan paljastuksen myös siviilielämästään. Pelaajasta tulee nimittäin isä.

– Se on Euroopan paras liiga, ja toivon tämän ympäristön kehittävän minua edelleen pelaajana. Olen ollut Suomessa jo kaksi vuotta ja viihtynyt erinomaisesti. Kotimme Prahassa ei ole kaukana, mikä on erityisen hyvä asia nyt, kun odotamme perheemme esikoista. Tunnen Davidin (Sklenicka), Markon (Anttila) ja Juliuksen (Junttilan) entuudestaan ja uskon sopeutuvani hyvin joukkueeseen, Krejčík kertoo.