Tanskan kokenut MM-maalivahti Sebastian Dahm joutui ällistelemään viime keväänä läheltä Kaapo Kakon show’ta.

Nuori leijonatähti varasti huomion alkulohkossa, kun Leijonat kaatoi Tanskan tiukan taistelun jälkeen maalein 3-1.

Kakko iski Tanskaa vastaan tehot 1+1 – nuorukaisen maali oli varsinkin upea. Kakko yllätti Dahmin pahasti kikkamaalillaan – hän veivasi röyhkeällä tavalla kiekon ohi vastaan tulevan vahdin ja kävi saattamassa kiekon maaliin (katso täältä).

Dahm tuskasteli pelin jälkeen osumaa – hymy kasvoillaan.

– Äh! Hän pystyy hämäämään taidokkaasti kehollaan. Tiedän, että hänellä on mahtava laukaus, joten haastoin häntä hieman liikaa. 10 senttiä liikaa – siitä on vaikea palata maalille. Siinä olisi pitänyt olla kärsivällisempi, Dahm harmitteli Leijonat.comille.

Oma pelikin sai kehuja – ansaitusti. 32-vuotias maalivahti nautti Kakon ja muiden kohtaamisesta.

– Tällaisia huippunimiä vastaan pelaaminen on hienoa. Pääsee mittaamaan ja näyttämään oman osaamisensa. Olen tyytyväinen – koen, että pelasin hyvin. Ja pystyin pitämään joukkuettani pystyssä torjunnoillani, Dahm maiskutteli.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran toukokuussa 2019.

Haastattelu ja teksti: Ilari Isotalo