Yllätyssiirto edessä? NHL-legenda Henrik Lundqvist tarjosi mielenkiintoisen vihjeen

© Kuva: Getty Images

Maalivahtilegenda Henrik Lundqvistin jatkaminen New York Rangersin mukana on ollut jo pitkään vaakalaudalla

Moni uskoo, että ylimitoitettua 8,5 miljoonan dollarin palkkaa nauttivaa ruotsalaista ei välttämättä nähdä enää ensi kaudella New Yorkin kirkkaissa valoissa.

Nyt myös Lundqvist itse on antanut pientä vihjailua siitä, että paluu hänen kasvattiseuransa Frölunda HC:n joukkueeseen ei olisi poissuljettu vaihtoehto.

– Ymmärrän, että Frölundassa pelaavaa veljeäni Joelia on jo painostettu tästä asiasta. Mutta en ole koskaan sanonut, etten olisi palaamassa Ruotsiin. Kaikelle on aikansa. Minulla on kuitenkin vielä NHL-sopimusta jäljellä, joten ajattelin viedä sen loppuun asti. Sen jälkeen katson miten asiat menevät, Lundqvist paljasti ruotsalaislehti Aftonbladetille.

38-vuotiaan Lundqvistin ura on menossa uhkaavasti alaviistoon. Tällä kaudella Lundqvist pelasi NHL:ssä vain 30 ottelua, joissa hän nappasi kiekkoja vaatimattomalla 90,5 prosentin varmuudella.

Huomioitavaa on myös se, että Rangersin nuoremmat maalivahdit Aleksandr Georgijev ja Igor Shestjorkin ovat ajaneet peliesitysten perusteella ruotsalaislegendan ohi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.