Liigaveskari ei säästele sanoissaan: Syyttää joukkuekavereitaan luovuttamisesta – ”Se oli itselleni täysin uusi kokemus”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Sport-maalilla päättyneellä kaudella torjunut Stefan Stéen on muistellut värikästä sesonkiaan ruotsalaissivusto Hockeysverige.se:lle, eikä 27-vuotias veskari säästele sanoissaan.

Liigan jumbojoukkueessa pelaaminen ei vaikuta olleen herkkua, monestakaan syystä.

– Oli pitkään raskasta, kun jouduin viettämään runsaasti aikaa yksin. Olin ainoa ruotsalainen (joukkueessa) ja tuleva vaimoni oli kotona Ruotsissa, Stéen kuvailee ja jatkaa:

– Hitto tämä kuulostaa ihan kuin olisin pelannut Pohjois-Amerikassa kahdeksan tunnin aikaeron päässä. Eihän se tietenkään niin ollut, mutta oli raskasta olla erossa (puolisosta).

Elämä kaukalossa ei sekään ollut helppoa.

– Aloitin ihan hyvin, mutta sitten menimme paniikkiin ja hävisimme useita otteluita. Ollakseni rehellinen, syksy oli melkoista kaaosta. Kului varmaan 15 peliä, ettei yksikään pelaaja ollut tasollaan, Stéen muistelee.

Marraskuussa Sport vaihtoi päävalmentajaa, kun Ari-Pekka Pajuluoma sai tehdä tilaa Risto Dufvalle ja ryhmään saatiin pientä piristystä. Kaikki oli kauden pelastamisen kannalta kuitenkin myöhäistä.

– Kuten tiedetään, Liiga on suljettu, eikä sarjan viimeisinä olevilla ole lopulta enää mitään mistä pelata, Stéen toteaa.

Veskari kertoo myös huomanneensa, ettei kaikkia pelaajia enää homma kiinnostanut.

– Valitettavasti monet joukkueessa alkoivat jo aikaisessa vaiheessa miettiä enemmän seuraavaa kautta sen sijaan, että olisivat eläneet siinä hetkessä. Se oli itselleni täysin uusi kokemus, Stéen paljastaa.

Lopputuloksena oli heikko kausi niin Sportille kuin vahdille henkilökohtaisestikin. Stéen nappasi kiekot kiinni 23 ottelussa heikolla torjuntaprosentilla 88,6.

Stéen harjoittelee tällä hetkellä kotimaassaan. Tulevan kauden joukkue on vielä hämärän peitossa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS