Leijonat-hyökkääjä lipsautti live-lähetyksessä: ”Odotamme innolla Granlundin tuloa tänne”

© Kuva: Getty Images

KHL-seura Salavat Julajev Ufan suomalaishyökkääjä Teemu Hartikainen on tarjonnut vihjailevan lausunnon Instagramissa.

Hartikainen kertoo, että Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Markus Granlund olisi matkalla ensi kaudeksi jo aikaisemmin huhutun Ufan riveihin.

– Uusi aikakausi on alkamassa täällä. Odotamme innolla Granlundin tuloa tänne. Kaikki on vielä huhujen tasolla, joten minulla ei ole virallista varmistusta tähän. Joka tapauksessa joukkueemme on saamassa uuden pelaajan, ja tulemme pelaamaan eri tavalla. Pelasin Granlundin kanssa maajoukkueessa pari vuotta sitten, mutta emme ole koskaan olleet samassa joukkueessa tai ketjussa. Tiedän hänet vain maajoukkueen kautta, Leijonat-hyökkääjä taustoitti BST:n Instagram-livelähetyksessä AllHockey.ru-sivuston mukaan.